Het Voertuig

De kleine Bremach T-REX is de 4x4 met grootse prestaties welke inzetbaar is voor tal van mogelijkheden! Op onverharde ondergronden is de Bremach in zijn element. Waar een 4x2 te kort schiet komt deze 4x4 moeiteloos door het zware terrein.
 
Groot voordeel van het 3.5 tons chassis is dat deze met een “klein” rijbewijs bestuurd mag worden en dat de beide types over de snelweg van A naar B mogen rijden. Al deze punten maken de Bremach T-Rex uitermate geschikt voor een zeer ruime inzet en de mogelijkheid van het opbouwen van diverse machines en hulpapparatuur. 

IVECO F1C euro 5 motor

De Bremach is uitgerust met een 4 cilinder lijn motor met een inhoud van 3.0 liter. Deze direct ingespoten dieselmotor met drukvulling en interkoeling heeft een elektronisch geregelde common-rail injectiesysteem waarmee voldaan wordt aan Euro 5 norm. Het is een type van FTP waarmee het één van de meest betrouwbare motoren is.
ZF versnellingsbak

De handgeschakelde versnellingsbak is voorzien van 6 versnellingen met overdrive. Door het aluminium huis en compacte ontwerp is deze transmissie zeer licht in eigen gewicht. Daarnaast is de versnellingsbak geluidsarm door een geoptimaliseerd huis en speciale vertandingen van de tandwielen. Optioneel is er een automatische versnellingsbak leverbaar door een Allison.
Cabine

De naam T-REX is verbonden aan de cabine van de Bremach en bestaat geheel uit staal afgewerkt met kunststofpanelen. De ruime cabine voor 2 tot 6 zitplaatsen is ruim en comfortabel. De nieuwe robuuste cabine biedt bescherming tegen G-krachten van 5,0. Hierdoor is de T-REX inzetbaar in de meest extreme situaties.
 

Chassis

Met een breedte van 1.77m en een minimale wielbasis van 2.60m is de Bremach zeer wendbaar. Het torsiestijve chassis, welke opgebouwd is uit een lassamenstelling van buizen en U-profielen, is te verkrijgen in een 3.5 en 6 tons variant. Dit maakt de Bremach zeer geschikt voor zware inzet, grote hellingshoeken en diverse op- en aanbouwmogelijkheden.
 

Importeur GINAF Service Ederveen BV
Bezoekadres:

Bruinehorst 28
6744 PB Ederveen


Tel. +31 (0) 318 578333
Fax +31 (0) 318 578330 

Postadres:

Postbus 1
6744 ZG Ederveen
KvK Arnhem nr. 09121419